HET KAN!       

OUD WORDEN en JONG BLIJVEN!    

MET   AGE   CONTROLE

TRUAGE  - WARE LEEFTIJD -  BIOLOGISCHE LEEFTIJD - KALENDER LEEFTIJD


Advanced                Geavanceerde          Vergevorderde          Voortgeschreden    
Glycosed                 Geglyceerde              Versuikerde               Versuikerde
Endproducts           Eindproducten           Eiwitten                       Proteïnes

AGE's zijn schadelijke stoffen in het lichaam, die ontstaan doordat overtollige suikers zich binden aan eiwitten. AGE's zijn afvalproducten en stoorzenders. Ze verslechteren de kwaliteit van onze weefsels en de stofwisseling. Ze versnellen het verouderingsproces en zorgen voor gezondheidsklachten van uiteenlopende aard. Het is wetenschappelijk aangetoond dat AGE's onze gezondheid aantasten. Hoe meer AGE's zich opstapelen in ons lichaam, hoe sneller we fysiek aftakelen.

Door de jaren heen vormen deze stoffen zich steeds sneller in ons lichaam. Ongezonde levensstijl factoren zoals een slecht voedingspatroon en onvoldoende lichaamsbeweging kunnen leiden tot een versnelde opstapeling van AGE's. 
AGE's ontstaan inwendig wanneer we een teveel aan suiker in ons lichaam hebben. Lees hier het zéér interessante hoofdstuk over AGE's in het boek "Broodbuik", een bestseller uit New York. 

Ons lichaam koppelt van nature deze suikers aan eiwitten, waardoor AGE's ontstaan. Hoe meer bewerkt, te lang gekookt, gebakken en suiker bevattend voedsel we consumeren, des te meer AGE's er in ons lichaam kunnen komen.

Daarom is het belangrijk dat iedereen zich bewust is van zijn of haar werkelijke - biologische leeftijd. Veroudering is onvermijdelijk, maar versnelde veroudering door een versnelde opstapeling van AGE's niet. Daar kunnen we iets aan doen!

Door gestage ontwikkelingen in de wetenschap o.a. aan het UMC te Groningen weten we nu hoe AGE's ontstaan, en hoe we dat zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Ook hoe je zelf kunt mee helpen aan verbetering van je eigen lichamelijke toestand.

Adviezen over voeding en levensstijl; eenvoudige aanpassingen hierin doen wonderen.
Maar eerst wil je dan weten hoe de AGE stand is in je lichaam, en ook is het nuttig om dat van tijd tot tijd even te controleren.
Dat kan nu zonder biopten, bloedprikken, urinetesten; met een test van minder dan 2 minuten.

Met de nieuwe AGE reader , uniek in de wereld, ontwikkeld aan UMC Groningen, en geproduceerd door het Nederlandse bedrijf diagnoptics.

De test: je legt je arm op de scanner en binnen 2 minuten staat daar de uitslag.

Door de vele grote problemen die AGE's veroorzaken is het belangrijk dat we ons bewust worden van alles wat ermee te maken heeft.

Ontdek je biologische leeftijd door jezelf te laten scannen en onderneem actie tegen AGE's in je lichaam!

 

Op agefoundation.com kun je alle onafhankelijke wetenschappelijke feiten over AGE's inzien.