HET KAN!       

OUD WORDEN en JONG BLIJVEN!    

Je AGE's verlagen.

AGE's worden op twee manieren gevormd, namelijk in- en uitwendig. Gezond eten beperkt het aantal AGE's dat we consumeren, maar er is nog meer dat we kunnen doen om AGE's te vermijden. Sporten helpt bijvoorbeeld om overtollige suikers in het lichaam te verbranden. Stoppen met roken en het mijden van suikerhoudende drankjes helpt eveneens het aantal AGE's in uw lichaam te reduceren. AGE's ontstaan inwendig wanneer we een teveel aan suiker in ons lichaam hebben.

Ons lichaam koppelt van nature deze suikers aan eiwitten, waardoor AGE's ontstaan. Hoe meer bewerkt, te lang gekookt, en suiker bevattend voedsel we consumeren, des te meer AGE's ons lichaam creëert en opstapelt. AGE's kunnen ook buiten het menselijk lichaam ontstaan. Meestal in voedsel dat we eten.

AGE's vormen zich in voedsel wanneer dit op hoog vuur verwermd wordt. In het bijzonder wanneer voedsel gekaramelliseerd of geroosterd wordt. Rauw voedsel bevat minder AGE's dan gekookt voedsel. Door rauwe vruchten en groenten te e ten, verminderen we de consumptie van AGE's

Is er voeding die aktief de vorming en opstapeling van AGE's tegengaat en AGE's in je lichaam kan verminderen?
 

Algemene stelling: hou je lichaam in goede conditie, dan ondersteun je alle stofwisselingsprocessen zo optimaal mogelijk.

Wat voeding betreft kan het goed zijn om van tijd tot tijd - of in sommige situaties elke dag - een extra krachtige voedingsbron te gebruiken.

In de afgelopen 10 jaar is mij steeds duidelijker geworden dat de voedingssuplementaire producten van MORINDA / TAHITIANNONI een hoogstaande plaats innemen in dit geheel. O.a. door het gehalte aan irridoïden.

NONI bevattende dranken o.a. TruAge MAX zouden kunnen helpen om uw AGE's te verminderen. 

Op iridoids.com kun je lezen welke gezondheidsbevorderende eigenschappen iridoïden zoal bevatten.

Hiernaast kun je drie video's bekijken over de rol van bioacieve stoffen zoals iridoïden die de vorming van AGE's tegengaan. De Earth's Best video geeft inzicht in welke natuurlijke ingediënten er in Morinda's producten verwerkt worden.

(deze site is in constructie: de video's worden binnenkort toegevoegd)